Nataša Okrožnik Zajc

Inštitut Vera Vase

Zavod za Izobraževanje in Založništvo na področju osebne rasti in vitalnega telesa

Nataša Okrožnik Zajc

Narava me je že od nekdaj navdihovala.
Precejšen delež svojega otroštva sem preživela v krošnjah dreves, posebne vrste užitka pa mi je bilo ždenje v pasji utici, v družbi mojega Tarzana.

Fiozioterapevtka

Seveda sem si tudi jaz, kot mnogi "otroci narave", želela postati veterinarka, vendar sem kasneje svojo željo po delu s pomoči potrebnimi, prenesla na študij fizioterapije.

Urinska inkontinenca

Leta 1989, sem se zaposlila v najstarejšem slovenskem zdravilišču, kjer se zadnje desetletje intenzivneje in uspešno ukvarjam z ljudmi, ki imajo težave z urinsko inkontinenco in nasploh z mokrenjem.

Pomagati ljudem

Glede na razširjenost problematike, bi želela tudi preko Inštituta Vera Vase, na tem področju ljudem pomagati, oziroma jih naučiti, kako si lahko sami učinkovito pomagajo pri tovrstnih težavah.
Hvaležna sem tudi, da sem spoznala in se imela možnost naučiti shiatsu masaže in terapije z medi-tape trakovi.

Program DIH

Ker v naše terme prihaja na zdravljenje veliko onkoloških bolnikov, sva zanje s sodelavko in prijateljico, sestavili program DIH- bolezen kot priložnost za pozitivne spremembe.

Pri ustvarjanju slednjega mi je zelo pomagalo znanje, ki sem ga pridobila v Šoli čustvene inteligence, kamor sem se vpisala zato, ker sem želela razumeti povezavo med telesom, razumom, čustvi in dušo.

K moji osebni rasti, oziroma nasploh k napredku, je občutno pripomogla tudi udeležba na delavnicah Vera vase in Danza sensibile, zato podpiram tovrstno delovanje tudi v okvirih Inštituta.

Moje ljubše vloge

Nekaj mojih ljubših "vlog" je še:
mama trem čudovitim hčeram in žena prav takemu možu, nabiralka čajčkov in drugega rastlinja, ljubiteljica glasbe, planin in Gospodarja prstanov, ki si ga ogledam vedno, kadar potrebujem pogum za življenjske izzive.